24 ЧАСА ОХРАНЯЕМ ПАРКИНГ /авто паркинг/ за Люлин, Западен Парк, Обеля и Суходол за автомобили, камиони, строителна механизация. Защитете вашата инвестиция в лек или тежкотоварен автомобил! Паркинга e за идеален също така за каравани, яхти, лодки, джетове, ATV-та и други превозни средства.

За ОХРАНЯЕМ ПАРКИНГ в СТУДЕТНСКИ ГРАД, ДИАНАБАД И ВИТОША кликнете тук

Ценоразпис на Паркинга

Вид МПС

Месечно

Денонощие

Нощувка

1 Час

Лек автомобил или джип

40 лв

5 лв

3 лв

1 лв

Бус или Товарен

60 лв

7 лв

5 лв

1.50 лв

Мотори и Скутери

20 лв

3 лв

2 лв

0.50 лв

Месечния абонамент се заплаща предварително в началото на всеки месец между 1 и 5 число на дадения месец. При просрочие за плащане на месечната абонаментна такса, абонатът заплаща глоба 5 лева. При повече от 2 просрочия абонатът може да загуби правото да ползва паркинга.

Фирмата стопанисваща паркинга не поема гаранция за щети нанесени на автомобила.За въпроси, мнения и препоръки моля свържете се с управителя на паркинга на телефон 0888-660-747. Фирмата си запазва правото едностранно да прави промени в правилника за ползване и ценоразписа

Ние се грижим за Вашите превозни средства в нашия авто паркинг както и паркинг за леки автомобили -  с 24 часа денонощна охрана и нощно осветление!

       

Снимки от Сателит и Карта на авто паркинга и МПС паркинга за леки автомобили

    
    

КАРТА И МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ на Охраняемия Паркинг
Паркингът се намира срещу блок 369 в квартал Люлин 3, гр. София, до околовръстен път, идеален достъп от западната дъга и северната дъга на околовръстен път София

Паркингът се намира на срещу блок 369 в квартал Люлин, гр. София

      

СХЕМА НА ПАРКОМЕСТАТА В ПАРКИНГА /за леките автомобили/, тежките автомобили паркират отзад. Паркингът се намира на срещу блок 369 в квартал Люлин 3, гр. София, до околовръстен път

ЗА КОНТАКТИ:

Охраняеми Паркинги
GSM: 0888-660-747
Паркингът се намира
срещу блок 369 в квартал Люлин 3, гр. София, до околовръстен път

Паркинга обслужва следните близки квартали Люлин, Западен Парк, Обеля и Суходол, за камиони може да обслужва гр. София:

За ОХРАНЯЕМ ПАРКИНГ в СТУДЕТНСКИ ГРАД, ДИАНАБАД И ВИТОША кликнете тук

жк. Люлин-3.."Люлин-3" е микрорайон в най-големия квартал на територията на София.

Mестоположение:

Трети микрорайон се намира в близост до важните пътни артерии бул. "Добринова скала", бул. "Царица Йоана", бул. "Захари Стоянов" и бул. "Панчо Владигеров". В този район има значителен брой авто паркинги и други охраняеми паркинги

Aрхитектура:

В квартала има предимно панелни блокове и ЕПК (Едроплощен кофраж), а през последните години се увеличава строителството на офиси и жилищни сгради. Образование, култура, здравеопазване и администрация.
В този район има значителен брой авто паркинги и други охраняеми паркинги. В Люлин-3 се намира 33-то ОУ, 33-та Езикова гимназия „Св. София“ и 32-ро ОДЗ. В микрорайона има и пощенски клон, а най-близкият полицейски участък - 9-то РПУ се намира в Люлин-4 (бл. 447). На разположение в квартала са и Столичната библиотека – район Люлин, Столичната общинска служба за социално осигуряване, както и СО-Люлин.

На територията му е разположен един от най-големите пазари в столицата - "Кооперативен пазар - Люлин", базар, търговски център и магазин от веригата "Европа".

Транспорт: Микрорайонът се свързва с останалите квартали и центъра чрез: Тролей № 7; Автобуси № 111 и 108; Обща информация за квартал Люлин

Квартал Люлин е разположен в западната част на София и е разделен на 10 микрорайона. В него живеят около 100 000 души. Комплексът започва да се строи през 1971 год. Заради силно обособеният градски център има облик на самостоятелно селище.
В този район има значителен брой авто паркинги и други охраняеми паркинги

Строителството в жк „Люлин” е предимно панелно. Панелните блокове в комплекса са строени от началото на 70-те до средата на 90-те години на 20-ти век. Новото строителство е съсредоточено предимно в микрорайоните където минава Столичното метро и около центъра на комплекса. Стари тухлени блокове, строени преди 1990 г. няма. В останалите микрорaйони от няколко години насам се строят самостоятелни търговски обекти. Тенденцията е кварталът да се застрои с много нови и качествени жилищни сгради, бизнес-центрове и комплекси за спорт и отдих.

Образователната система, решена на териториален принцип, по микрорайони, включва 11 Обединени детски заведения, 4 централни детски градини, комплекс за детско хранене. На територията на комплекса се намира новопостроената църква "Св. Св. Климент Охридски" на ъгъла на булевардите „Панчо Владигеров” и „Джавахарлал Неру”, Културен център "Люлин" и четири читалища. Със своите над 22 000 деца до 18 години ж.к „Люлин” е един от районите с най-младо население в столицата. Жителите му ползват здравните услуги на ДКЦ 12, два стоматологични центрове и една частна клиника "Медива".

Община „Люлин” се намира бул. “Захари Стоянов”.
В този район има значителен брой авто паркинги и други охраняеми паркинги. На територията на Люлин се намира новопостроената спортна зала на "Левски-Сиконко", както и големия открит басейн “Люлин Бийч” и Търговският „Силвър Център”. В квартала са и хипермаркетите “БИЛА", “ФАНТАСТИКО” и веригата ”ЕВРОПА”. В комплекса са разположени също и големите магазини за бяла и черна техника “Техномаркет Европа”, “Технополис”, “Технолукс”, магазин от веригата “Мосю Бриколаж”, близо е и “МЕТРО”-2. В районът има обособена и промишлена зона.

Там се намира и е един от най – големите кооперативни пазари в столицата.
  този район има значителен брой авто

 паркинги и други охраняеми паркинги. През 1998 год. е пуснат и най-модерния градски транспорт - Метрото, осигуряващо достъп до центъра на града в рамките на 20 минути. През септември 2009 год. е пусната в движение и новата отсечка, която достига до жк. Младост.


кв. Обеля ..Квартал “Обеля” се намира в северната част на София.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

На север се простира до северната жп линия на столицата. На изток граничи с жк. Обеля-2 и бул. “Ломско шосе” - една от входно-изходните пътни артерии на София, която води по посока на прохода Петрохан, Монтана и Видин. На запад граничи с кв. Модерно предградие и на юг с жк. “Обеля-1"

образование, ИКОНОМИКА и администрация: В района няма промишлени предприятия и затова няма особени проблеми с околната среда. Наблизо не минават големи транспортни магистрали с натоварено движение. Едно от предимствата на жилищните е спокойствието, далеч от големия градски шум.

В квартала са разположени 62 ОУ "Христо Ботев", детска градина - 41 ОДЗ. "Адам Мицкевич", читалище и две църкви - "Св. Йоан Кръстител" и "Успение Богородично". Кметство "Обеля" и пощата също са там. Най-близкото полицейско управление е в "Обеля-2" В близост са изградени и два големи супермаркета HIT и PRAKTIKER. През лятото живущите в "Обеля" може да се разхладят в един от трите отворени плувни комплекса разположени на територията на квартала.В този район има значителен брой авто паркинги и други охраняеми паркинги

АРХИТЕКТУРА: Преобладават панелните жилищни блокове, строени преди около 30 години. Интереса към Обеля нараства, заради близостта до спирка "Обеля" на столичното метро. В междублоковете пространства няма зелени площи.

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ: 30 Диагностично-консултативен център е разположен в близост до квартала - в жк. Обеля 2.

ТРАНСПОРТ: До жилищните комплекси “Обеля” 1 и 2 пътуват: Трамваи - № 1 и 6.В този район има значителен брой авто паркинги и други охраняеми паркинги. От Централна гара за жк “Обеля” може да се ползва: Автобуси - № 150, 81 - свързва комплекса с първата станция на метрото в жк “Люлин”; Маршрутните таксита - № 2 и 7;


кв. Западен парк ..."Западен парк" е квартал в западната част на град София.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

Квартал „Западен парк” носи своето наименование от простиращия се в непосредствена близост парк със същото име. Това, както и парковите пространства в самия жилищен квартал, го правят един от най-зелените райони в София. През Западен парк преминават булевардите „Александър Стамболийски”, „Вардар” и „Царица Йоана”. В този район има значителен брой авто паркинги и други охраняеми паркинги. Благодарение на гореспоменатите булеварди, живущите в квартала могат лесно и бързо да достигнат централната част на гр. София.

АРХИТЕКТУРА: В квартала има най-много тухлени кооперации на 4 етажа с един или два входа, повечето от които имат дворове. Този тип кооперации са строени в началото на 60-те години и са в много добро състояние с добре поддържани входове. Панелните блокове не са много, строени са през 70-те години и има само няколко ЕПК- блока.

ОБРАЗОВАНИЕ И развлечение:  Училищата в квартала са: 17-то СОУ на ул. Найчо Цанов; 135-то СОУ, ул. Булина ливада и Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии на ул. “Суходолска”. На територията на Западен парк има пощенска станция. В градинка между ул. Найчо Цанов, ул. Сава Михайлов и ул. Булина ливада се намира живописно езерце с името "Лебедово езеро".В този район има значителен брой авто паркинги и други охраняеми паркинги

ТРАНСПОРТ: Под бул. „Царица Йоана” преминава и линията на столичното метро, което е и най-бързата връзка на квартала с центъра и останалите части на града. В квартала могат да се използват следните транспортни линии: Метро - метро станция Вардар; Автобуси (А) – 56, 57, 77; Трамвай (ТМ) – 8, 10. В този район има значителен брой авто паркинги и други охраняеми паркинги

Паркинга разполага с 24 часа въоръжена жива охрана и СОТ, живачни прожектори и контролиран достъп. Паркинга е осветен денонощно.

Ценоразпис на Паркинга

Вид МПС

Месечно

Денонощие

Нощувка

1 Час

Лек автомобил

 или джип

40 лв

5 лв

3 лв

1 лв

Бус или

 Товарен

60 лв

7 лв

5 лв

1.50 лв

Мотори и Скутери

20 лв

3 лв

2 лв

0.50 лв

Месечния абонамент се заплаща предварително в началото на всеки месец между 1 и 5 число на дадения месец. При просрочие за плащане на месечната абонаментна такса, абонатът заплаща глоба 5 лева. При повече от 2 просрочия абонатът може да загуби правото да ползва паркинга.

Фирмата стопанисваща паркинга не поема гаранция за щети нанесени на автомобила.За въпроси, мнения и препоръки моля свържете се с управителя на паркинга на телефон 0889-577-557. Фирмата си запазва правото едностранно да прави промени в правилника за ползване и ценоразписа

За повече информация моля обадете се на 0888-660-747
Паркингът се намира на
срещу блок 369 в квартал Люлин 3, гр. София, до околовръстен път